Niclas Frisk's Chinatown


De flesta som varit i någon som helst kontakt med musik under de två senaste decennierna har oftast, vare sig de vet det eller ej, någon slags relation till Niclas Frisk. Det kan gälla låtar som "Stockholm i Natt" med Peter Jöback, "I Can Buy You" med A Camp, "Dream On" med Jerry Williams, "Lovin' Out Of Nothing" med Titiyo eller varför inte "Smile" med Atomic Swing. Alla låtar med en alldeles speciell plats i svenskarnas hjärtan och alla med Niclas Frisk's alldeles egna kvalitetsstämpel vad det gäller kompositionen.

Niclas Frisk's Chinatown är inget annat än ett hett efterlängtat soloprojekt där Niclas Frisk äntligen ges tillfälle att prova sina vingar fullt ut. Projektet smög igång redan under senhösten 2009 med ett fåtal smått hemliga och redan klassiska livespelningar.

Repertoaren består av det bästa från Atomic Swing och Sweet Chariots, mixat med nyskrivet material, väl utvalda covers och många överraskningar. För att höja mystiken ytterligare bjuds det varje kväll på en hemlig känd gästartist med anknytning till Niclas.

What it is? Forget it Jake, it's Chinatown...


Några presscitat:
"Det är verklig fruktansvärt bra precis hela tiden" (Dagens Nyheter) klicka här för hela recensionen
"En stämningsfylld konsert som nådde hypnotiska höjder" (Dalarnas Tidningar)
"Frisk lyckas med sin mission" (Smålandsposten)Bokningsförfrågan
Aktuella Speldatum
30.07 Gnesta, Pumpstockfestivalen

Turnéperiod:
På förfrågan

Agent:
Fredrik Gleisner

Skivbolag:


Hemsida:
Niclas Frisk's Chinatown